More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Nieuwe duurzame ontharingstechniek

08-07-2011
Nu ook Grijze blonde en rode haren

IPL ontharen

Het principe, om met gebruik van licht te ontharen, is gebaseerd op het vermogen dat melanine gefilterd licht kan opnemen en om kan zetten in warmte, dit gebeurt in de haarwortel. De temperatuur die de haartwortel bereikt veroorzaakt een coagulatie van de bloedvaatjes die de haar voedt en de basaalcellenlaag van de haarwortel, die de haar laat groeien. Dit gebeurt bij alle haren in de anagene fase. De haren in de katagene en telogene fase zullen eerst verder moeten groeien totdat ze in de anagene fase zijn, en bij de volgende sessie behandeld kunnen worden, na ongeveer 6 weken.

Het apparaat kan donkere haren behandelen van fototype 1 t/m 5 op elk gewenst lichaamsgebied. Het is het enige IPL apparaat dat dikke grijze, blonde en witte haren kan behandelen op fototype 1 t/m 4. Op deze behandeling zit een uniek wereldwijd patent en garandeert exclusiviteit in de salon.


IPL huidverbetering

Het IPL apparaat behandelt ook couperose en hyperpigmentatie van fototype 1 t/m 4 met het speciale skinrejuvenation handstuk, voor gelaat en lichaam. Hieronder vallen bijvoorbeeld zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, sproetjes, fijne adertjes op het gelaat, rosacea én berkenrijs op de benen. In kuurverband kunnen rimpeltjes, fijne lijntjes en acné zeer goed behandeld worden.


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info