More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

JOIN FITE!

24-10-2012
JOIN FITE!

Help de wereld te veranderen door één van de 5 FITE producten te kopen.
Recent heeft Dermalogica FITE gelanceerd. FITE is een mondiaal programma van Dermalogica in samenwerking met Kiva.org. Via de website bent u in staat leningen te verstrekken aan een entrepreneur die een lening nodig heeft via microkrediet. FITE staat voor Financial Independence Through Entrepreneurship.
Miljoenen mensen wereldwijd zouden zichzelf kunnen onderhouden als ze maar toegang hadden tot geld om een (klein) bedrijf op te zetten of hun bestaande bedrijf uit te breiden. In de afgelopen 25 jaar heeft Dermalogica vrouwen in de skin care branche geholpen zelfstandig te worden. Nu wil Dermalogica ook vrouwen in ontwikkelingslanden in andere branches helpen financieel onafhankelijk te worden. Daarom helpt Dermalogica vrouwen via FITE.
FITE is een mondiaal programma met een missie om vrouwen te voorzien van microkrediet om hen zo te helpen een bedrijf te starten of uit te breiden.

De top 5 best verkochte Dermalogica producten wereldwijd zijn voorzien van een unieke code die $1 waard is. U kunt de code (redeem code) via joinfite.org valideren en kiezen welke regio en type business u financiert ($1). Per ‘bundels van’ $25 financiert FITE een vrouwelijke entrepreneur.
Kijk op joinfite.org voor meer informatie. joinfite.org/
BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info