More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Semi permanente mascara

17-04-2014
Wimperpermanent, 4-6 weken de perfecte krul

Het nieuwste op het gebied van mooi, gekrulde wimpers! Met dit product heeft u geen wimperkrultang meer nodig. De wimpers worden gekruld met permanentvloeistof, die door speciaal gemaakte clips niet in de ogen kunnen komen. Door de vloeistof en de fixatie erna, krijgt u mooi gekrulde wimpers en blijven, afhankelijk hoe het op de wimperhaar pakt, 4 tot 6 weken zitten. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.’s Morgens je ogen open doen met de perfecte mascara look.. dat kan echt met de semi permanente mascara van Schoonheidssalon More Beautiful!

Gewone mascara doe je elke dag op en haal je er ’s avonds weer vanaf. Een semi permanente mascara is een wimpercoating die 3 tot 5 weken perfect op je wimpers blijft zitten zonder dat je deze er elke dag weer vanaf hoeft te halen. Deze coating kan alleen door een gespecialiseerde salon worden aangebracht. Het is een oogvriendelijke en veilige wimpercoating die geschikt is voor natuurlijke wimpers en extensions. Mascara ‘s morgens aanbrengen en ‘s avonds verwijderen is nu verleden tijd!


De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
  • geen onderhoud
  • tijd over ´s morgens
  • 100% waterproof
  • naturel of glamour look
  • blijft 3 à 4 weken zitten
mogelijk ook nog mascara te gebruiken zonder olie en glycerol

Na de behandeling:
contact met water wordt de eerste 24 uur afgeraden, dit geeft de vloeistof kans om uit te harden
eerste 48 uur geen stoombehandeling, sauna, zwemmen
oogremover dient olie vrij te zijn
gedurende 6 tot 8 uur na de behandeling raden wij je af om stevig in de ogen te wrijven
gebruik van oogcrèmes of andere crèmes op basis van olie wordt tijdens het dragen van SPM afgeraden. Olie kan er voor zorgen dat de wimpers aan elkaar gaan kleven
Dit product is vervaardigd van de hoogste kwaliteit producten, waardoor dit product lichter is voor de wimpers en gezonder is dan traditionele mascara. Het product is zeer zorgvuldig getest om een hypoallergeen resultaat te verkrijgen en heeft een formaldehyde vrije formule. Het product is EU gecertificeerd conform de Europese richtlijnen voor cosmetica (REACH).
De kans op irritatie is daardoor minimaal.

Wimperpermanent
Het nieuwste op het gebied van mooi, gekrulde wimpers! Met dit product heeft u geen wimperkrultang meer nodig. De wimpers worden gekruld met permanentvloeistof, die door speciaal gemaakte clips niet in de ogen kan komen. Door de vloeistof en de fixatie erna, krijgt u mooi gekrulde wimpers en blijven, afhankelijk hoe het op de wimperhaar pakt, 4 tot 6 weken zitten. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info