More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Veilig bruin zonder zon

18-06-2014
The Other Sun
Self tan bronzing Moousse voor het lichaam en de taning spray voor gezicht, hals, decolleté.

Prijs: € 29,95

Stappen
1.Scheren
Als je je benen onder handen wilt nemen, zorg dan dat ze netjes geschoren zijn. Doe dat het liefst de avond tevoren, zodat je huid nog de tijd heeft om weer tot rust te komen. Scheren is geen noodzakelijke stap, maar geeft wel een extra mooi resultaat.

1. Scrubben
Als je – en daar gaan we maar even vanuit – een mooi egale kleur wilt, dan zul je eerst je lijf moeten scrubben. Door te scrubben verwijder je namelijk de dode huidcellen. Je huid wordt mooi glad en bruin met self tan bronzing mousse. Bovendien voorkom je zo vlekken. Besteed extra aandacht aan wat ruwere plekken, zoals je knieën en ellebogen.

2.Verzorg je huid
Breng na het scrubben een vetvrije bodylotion aan. Dit kun je het beste doen als je huid nog vochtig is, dan trekken de bestandsdelen beter in en heb je er meer profijt van. Begin pas met het insmeren van de bruin zonder zon crème als de lotion helemaal goed ingetrokken is. Dep je huid voor de zekerheid nog even na met een handdoek, zodat je lijf goed droog is voor je straks de crème aan gaat brengen.

3.Zorg voor bescherming
Bruin zonder zon is een lastig goedje; je krijgt er een mooi tintje van, maar niet altijd op de juiste plaatsen. Smeer daarom je nagels in met een vette zalf, bijvoorbeeld uierzalf. Zo voorkom je dat de foam in je nagels trekt en je vervelende bruine vlekken krijgt. Als je echt geen enkel risico wilt lopen, trek dan latex handschoenen aan. Dit smeert misschien niet zo prettig, maar je bent wel zeker van de beste bescherming.

4.Smeren!
Het smeren is een belangrijk werkje dat precies moet gebeuren. Begin bij je enkels en werk naar je hart toe. Dit vanwege de stimulatie van de bloedsomloop. Je smeert de foam met handschoen gewoon in zoals je ook een bodylotion insmeert. Maak cirkelende bewegingen, dan heb je de minste kans op strepen. Srijk als laatste je vooeten af. Smeer met mate op je enkels, knieën en ellebogen; daar kun je nogal snel vlekken krijgen. Smeer direct wat bodylotion aan de randen waar je geen crème smeert, bijvoorbeeld op je voeten. Dit maakt de overgang zachter en geeft een natuurlijker effect.

5.Egaliseren
Om vlekken te voorkomen en ervoor te zorgen dat je teint mooi egaal is, ga je direct na het aanbrengen van de crème met een vochtig washandje over de wat ruwere delen van de huid, die je eerder tijdens het scrubben ook al wat extra aandacht hebt gegeven.

6.Drogen
Bruin zonder zon kan verraderlijk zijn: als je denkt dat het goed ingetrokken is, kun je alsnog vlekken op je kleding ontdekken. Probeer daarom de lichaamsdelen die je hebt ingesmeerd minimaal tien tot vijftien minuten onbedekt te laten. Je kunt de huid ook met koude lucht droog fohnen. Trek na behandeling geen knellende kleding aan.

7.Was je handen en borstel je nagels
Ga direct na het smeren je handen wassen. Wacht niet tot je lijf droog is, dan ben je namelijk al te laat en zul je de komende twee weken met oranje of gele vlekken op je handen rondlopen. Borstel ook direct je nagels, dan weet je zeker dat ook daar geen restjes achterblijven.

8.Geniet van het resultaat!
Nu is het tijd om van het resultaat te gaan genieten! De teint zal langzaam maar zeker donkerder worden. Begin dus niet direct aan een volgende laag omdat je het idee hebt dat er nog niets te zien is. Zodra de teint uitgediept is, houdt hij ongeveer een week. Om je teint ook mooi te houden herhaal je het proces van scrubben, wassen en smeren regelmatig. Je teint wordt dan steeds dieper en blijft beter zitten. Zo heb je het hele jaar een mooi zonnig tintje!

9.Douchen: de eerste 8 uur niet douchen, de pigmentatie werkt namelijk nog door. Na de eerste keer douchen zal de tanning ook bijna niet meer afgeven. Houd u rekening met witte kleding.Vor meer informatie, bel ons gerust.

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info