More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Dermalogica eye care

08-07-2011
Age reversal eye complex vermindert en herstelt lijntjes van de huid rond de ogen. Hoogwaardige plantaardige extracten verminderen zwellingen, donkere kringen door hyperpigmentatie en overgevoeligheid door vochttekort.

Hoe te gebruiken

Breng aan rondom de ogen van buiten naar binnen. Age Reversal Eye Complex is een zeer actieve oogbehandeling die bij voorkeur ’s avonds dient te worden gebruikt om de stabiliteit van Retinol te verzekeren. Wanneer het overdag gebruikt wordt, moet deze onder het Daylight Defense system aangebracht worden. Dit zal de nodige bescherming bieden en maximale resultaten verzekeren.

Hoe werkt het
Goed gehydrateerd weefsel helpt fijne lijntjes te verminderen, en controleert gevoeligheid veroorzaakt door dehydratatie. Om weefsel goed te hydrateren, bevat de Age Reversal Eye Complex; Peptides, Abrikoos en Kukui (Aleurites) olie, verrijkt met Vitamine E en huidbeschermende Dimethiconen. De basis van de verzorging is versterkt met een barrière versterkend Algen extract, Urea, en Tremella Fuciformis Polysaccharide. Dit laatstgenoemde koolhydraten complex wordt gewonnen uit een Chinese paddenstoel (Zilver Oor), en biedt een natuurlijke bron van Hyaluronzuur; een glycosaminoglycaan die voorkomt in de huid en 1000 maal zijn gewicht aan vocht bindt in de huid.BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info