More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Permanente Make-Up

23-07-2015
Ook u zal komende zomer het profijt ervaren van een prachtige oogopslag en frisse blik. Geen uitgelopen oogmake-up, geen vlekken.


Voor wie is permanente make-up geschikt?

Voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun wenkbrauwen of lippen.
Voor mensen die weinig of tijdelijk minder haargroei hebben.
Voor mensen met alopecia (plaatselijke kaalheid)

In het geval van alopecia kan, in overleg met de huisarts of specialist, de behandeling aangevraagd worden bij de zorgverzekeraar. Deze behandeling kan dan geheel of gedeeltelijk worden vergoed, mits uitgevoerd door een geregistreerde schoonheidsspecialist.


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info