More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

De Nieuwe Anti-rimpelpower

02-03-2016
De Nieuwe Anti-rimpelpower

Met dit Anti-Age System zijn rimpels verleden tijd. Samen met de Anti-agingproducten van LR gaat dit systeem de tekens van ouderdom doelgericht tegen. Door de thermische warm/koude methode van de ZEITGARD Anti-Age Devices werken de actieve stoffen tegen veroudering diep en optimaal in op de huidlagen, op een plek waar normaal gezien geen huidcreme komt. Zo laten ze doelgericht van binnenuit hun verstevigende werking op uw huid los. Voor een gezicht dat er jonger, vitaler en jaar na jaar aantrekkelijker uitziet.

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info