More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Over ons


Schoonheidssalon en Nagelstudio More Beautiful

Wij zijn Yvonne en Nathalie Voets ( moeder en dochter )."welkom op onze website".

More Beautiful is een All-round beautysalon en Nagelstudio die in 1996 haar deuren opende. In 1996 was de salon  gevestigd aan de Graafsebaan in Rosmalen. Hier groeide we uit ons jasje en waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere locatie. Die vonden we midden in het centrum van Rosmalen.
Na 15 jaar hebben we de keus gemaakt om een rustigere locatie aan te gaan ( Korvetstraat 3 Maaspoort ) met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.  Dit zorgt voor extra ontspanning, even echt helemaal nergens aan denken. "Onze klanten zijn bij ons in vertrouwde handen, de koffie staat altijd klaar".

NIEUW ADRES!  Lokeren 140 5235 DJ Maaspoort Den Bosch

More Beautiful is een erkend leerbedrijf .
We hebben vier vaste medewerksters die met de nieuwste methoden en producten werken. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. (Bij)scholing is belangrijk om kennis en kunde up-to-date te houden en om je certificeringen te behouden.
More Beautiful is ANBOS - gecertificeerd en als één van de weinigen in de regio gediplomeerd in definitieve ontharing en zorgverzekeraar erkend. Behandelingen in het gelaat zijn gewoon gratis, zij worden namelijk (in de meeste gevallen) vergoed door uw zorgverzekeraar.
Het feit dat wij samenwerken met de afdelingen dermatologie van de ziekenhuizen in deze regio zegt natuurlijk ook wat over het niveau waarop wij hier werken.

Schoonheidssalonen Nagelstudio  More Beautiful heeft veel te bieden
.
Onze Top 4 behandeling:

Microdermabrasie ( huidverjonging / huidvernieuwing ),
Facial injectables ( botox en fillers) )
Definitief ontharen ( zorgverzekeraar erkend )
Kunst en natuurlijke nagels ( nagelstudio )
Voor resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen op niveau bent u ons aan het juiste adres.
More Beautiful beschikt over de nieuwste technologieën om huidveroudering tegen te gaan." Omdat wij alle apparatuur in huis hebben , en daardoor combinatiebehandelingen kunnen toepassen, behalen we de mooiste resultaten. Dat onderscheidt ons van andere salons".

De producten van Dermalogica ondersteunen dergelijke behandelingen van huidverjonging, huidherstel, huidversteviging,ontspanning en dragen zorg voor een gave, stralende, egale huid. Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen en zijn dierproefvrij.

Graag tot ziens bij:
Schoonheidssalon en Nagelstudio More Beautiful
Lokeren 140  
5235 DJ  Den-Bosch
Tel: 073 522 48 58
www.morebeautiful.nlBehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info