More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Permanent ontharen Schoonheidssalon More Beautiful Maas Poort


Hier de info omtrent permanent ontharen
Onze Intense Pulse Light methode is een innovatieve methode voor duurzame verwijdering van haar doordat het de haargroei volledig uitschakelt.
Tevens is deze methode geschikt voor grijze, blonde en rode haren.

De behandeling van al uw ongewenste haren
Aantal behandelingen

Onze ervaring geeft aan dat er verschillen zijn in aantal behandelingen voor een duurzaam effect. Naast huidtype en haartype is het ook van belang hoe zwaar de haargroei op het te behandelen gebied is en zijn er verschillen in de reactie op de behandeling per persoon. Dat kan er toe leiden dat de een genoeg heeft aan 6 behandelingen terwijl bij een ander pas het uiteindelijke effect wordt bereikt na ca. 12 behandelingen. Helaas kan er geen garantie gegeven worden op het aantal behandelingen, dit omdat haargroei onderhevig is aan o.a. hormonen, medicijnen en dergelijke. Onze medewerkers zullen samen met u een persoonlijk behandel schema opstellen.
Voor de behandeling

Een door de zon of zonnebank gebruinde huid direct voor de behandeling is af te raden. Niet alleen vanwege het feit dat dit de behandeling negatief beïnvloedt, maar ook vanwege mogelijke huidirritaties en mogelijk verbranden van de huid.
Ook harsen en epileren wordt uiteraard afgeraden. Wij hebben juist haren nodig om zo via het pigment tot de haarzakjes te komen met ons Intense Pulse Light systeem. Wel dienen de wat langere haren geschoren te zijn.
De laatste twee dagen vóór de behandeling wordt u verzocht om niet te scheren of haren te verwijderen om irritatie van de huid te voorkomen.

Ook raden we aan om geen teint crème, make-up, lotion of parfum aan te brengen op het behandelde gebied. De samenstelling van zulke producten kan leiden tot ongewilde reacties op de huid zoals irritaties.
Tijdens de behandeling

De behandeling met Intense Pulse Light heeft enige tijd nodig om effect te hebben. Haar groeit en het duurt dus een tijdje voordat het weer aangegroeid is. De haarfollikels kunnen zich weer gedeeltelijk herstellen. Vandaar ook dat de behandeling herhaald wordt. Daarom is het raadzaam om een volledige behandeling over maanden uit te spreiden. Je hebt dan niet alleen minder behandelingen nodig maar bovendien is het effect beter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij kunnen u hierin goed begeleiden.
Nabehandeling

Een nabehandeling wordt altijd geadviseerd, ten minste één keer per jaar. Er kunnen hele dunne haartjes achterblijven (donshaar). Het is mogelijk om 85 - 90% actieve haargroei definitief te verwijderen, dat is echter afhankelijk van uw situatie.
Effecten en resultaat van Intense Pulse Light

Zoals eerder is vermeld, is het een nagenoeg pijnloze methode. De behandelde huid kan achteraf echter wel rood zijn, of geïrriteerd aanvoelen. Dit zal binnen enkele dagen verdwenen zijn. Onze medewerkers zullen u begeleiden afhankelijk van de reactie van de huid naar een goede verzachtende en/of beschermende crème.
Goed nieuws

De Intense Puls Light methode geeft geen bijwerkingen en beschadigt de huid nagenoeg niet. Het enige wat wordt aangepakt zijn de cellen die in de haarzakjes de haargroei vormen. De warmte die vrijkomt bereikt in een fractie zo’n 70 graden Celsius en is zeer snel weer verdwenen. Zo is deze dus wel intensief maar van zeer korte duur en daardoor niet van enig nadelig effect voor uw huid.
Als u de behandeling voor de eerste keer ondergaat voelt u de flits en de warmte wel maar u raakt er vrij snel aan gewend. Zo kan deze manier in verhouding tot andere methoden vrijwel pijnloos worden gekenmerkt.

Het feit dat deze behandeling pijnloos is, is juist het grote voordeel. Andere methoden, zoals harsen of epileren of scheren met mesjes of tondeuse, kan irritatie van de huid veroorzaken. Daarnaast weet een ieder die ooit een methode van harsen heeft gebruikt dat zoiets pijnlijk kan zijn en tot dagen daarna een geïrriteerde huid kan geven. Ook het ontharen met ontharingscréme is geen prettige methode. Sommige middelen geven een zeer penetrante en onprettige geur. Scheren kan leiden tot scherpe stoppeltjes en dat kan weer leiden tot flinke irritatie van de huid waarbij zelfs in het ergste geval kleine ontstekingen kunnen ontstaan. Dat zou nog niet zo erg zijn als het dan maar voorbij was. Dat laatste blijkt dus niet zo. Telkens groeien de haren weer aan en begin je weer van voren af aan.

Nogmaals, een behandeling met Intense Pulse Light is een bijna pijnloos en het doet zijn werk zonder schade aan de huid.
Opmerking

Heeft u een afwijking aan uw huid, bijvoorbeeld dermatologische problemen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts alvorens deze behandeling te ondergaan. Ook wordt de behandeling voor duurzame ontharing tijdens de zwangerschap afgeraden.

De methode duurzaamontharen is niet altijd definitief, tijdens het consult gaan we hier verder op in.

Wij zijn gediplomeerd in ontharingstechnieken en aangesloten bij zorgverzekeraars. Beharing in gelaat kost u niets, het word door de meeste zorgverzekeraars vergoed.BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info